پنج‌شنبه, 28 شهريور 1398
     ۱۳۹۸/۰۶/۰۴
افتتاح ساختمان شماره 2 دانشكده دندانپزشكی دانشگاه علوم پزشكی البرز
ساختمان شماره دو دانشکده دندانپزشکی صبح امروز با حضور استاندار ، نمایندگان کرج در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولین استانی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – صبح امروز دکتر حسین کریم ، رئیس دانشگاه علوم پزشکی البرز در مراسم افتتاح ساختمان شماره دو دانشکده دندانپزشکی در جمع مسئولین استان گفت : دانشکده دندانپزشکی البرز به عنوان جوان ترین دانشکده دندانپزشکی در کشور است که از سال 92 روند رشد و توسعه ی  خود را به سرعت طی می کند .

رئیس دانشگاه با اشاره به اینکه این دانشکده با 300 دانشجو  و 40 عضو هیات علمی و 60 کادر اداری فعال می باشد تصریح کرد: کلینیک تخصصی دندانپزشکی دانشکده روزانه بیش از 200 نفر مراجعه کننده دارد که انتظار می رود با راه اندازی اورژانس شبانه روزی کلینیک این تعداد افزایش یابد .

دکتر کریم افزود: ساختمان شماره دو دانشکده ظرف مدت 14 ماه  با اعتبار 11 میلیارد تومان به بهره برداری رسید و اکنون این دانشکده با ظرفیت نزدیک به 100 یونیت فعال می باشد .

وی ضمن تاکید بر استفاده از ظرفیت خیرین سلامت در ارتقای بهداشت و درمان استان تصریح کرد: نزدیک به 60 درصد اعتبار این پروژه توسط خیرین سلامت تامین شده است .

دکتر کریم در ادامه به راه اندازی دندانپزشکی جامعه نگر در چندین نقطه ی شهر در جهت اعتلای سلامت بهداشت دهان و دندان اشاره کرد و افزود: دانشکده به سمت جذب رشته های تخصصی و دستیاری و همچنین جذب دانشجویان بین الملل  حرکت می کند

وی در ادامه راه اندازی اتاق عمل ، دندانپزشکی تحت بیهوشی را از برنامه های آتی این دانشکده دانست.

گفتنی است ساختمان شماره دو دندانپزشکی در 5 طبقه با ظرفیت 45 یونیت دندانپزشکی به متراز 2300 متر افتتاح شد.

5.4.0.0