يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۰۱
اعلام زمان و مكان مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول رشته فوریت های پزشكی مقطع كاردانی سال 1398
به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان می رساند، برگزاری آزمون علمی عملیاتی طبق جدول زمان بندی صورت می پذیرد. بدیهی است از پذیرفته شدگانی که خارج از این برنامه زمانی مراجعه نمایند، آزمونی به عمل نخواهد آمد.

اطلاعیه

"اعلام زمان و مکان مصاحبه پذیرفته شدگان مرحله اول رشته فوریت های پزشکی مقطع کاردانی سال 1398"

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان می رساند، برگزاری آزمون علمی عملیاتی طبق جدول زمان بندی ذیل صورت می پذیرد. بدیهی است از پذیرفته شدگانی که خارج از این برنامه زمانی مراجعه نمایند، آزمونی به عمل نخواهد آمد.

نشانی مکان برگزاری آزمون

ساعت برگزاری آزمون

کلیه داوطلبان

تاریخ برگزاری آزمون مصاحبه

عنوان آزمون

کرج- مجموعه فرهنگی ورزشی شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی البرز واقع در:

کرج، میدان استاندارد، روبروی اداره استاندارد، خیابان فردوسی، بعد از زیرگذر اول، سمت راست، کوچه لاله

تلفن: 32802843

توجه:

مجموعه ورزشی دانشگاه جنب آزاد راه کرج- قزوین می باشد.

ساعت 8  تا 11 صبح

کلیه داوطلبان

98/7/4

پنج شنبه چهارم مهرماه

داوطلبان کاردانی فوریت های پزشکی

** مدارک لازم جهت مصاحبه مقطع کاردانی:

1. عکس (2قطعه)

2. اصل شناسنامه

3. اصل کارت ملی

4. اصل یا گواهی موقت مدرک متوسطه و پیش دانشگاهی (ممهور به مهر آموزش و پرورش)

5. ریز نمرات دوره متوسطه و پیش دانشگاهی (ممهور به مهر آموزش و پرورش)

6. - اصل مدرك يا گواهي موقت پايان تحصيلاي دوره دوم متوسطه با مُهر و امضاء مدير دبيرستان با درج بخش و شهرستان محل اخذ مدرك (جهت دانش آموختگان نظام جدید آموزشی)

7. - فرم 602  )گزارش كلي سوابق تحصيلي پايه هاي دهم تا دوازدهم(  با مُهر و امضاي مدير دبيرستان يا معاون اجرايي دبيرستان (جهت دانش آموختگان نظام جدید آموزشی)

8. - اصل كارنامه تحصيلي سه سال آخر دبيرستان )پايه دهم تا دوازدهم( با امضاو و مهر دبيرستان يا اداره آموزش و پرورش (جهت دانش آموختگان نظام جدید آموزشی)

9. مدرک نشان دهنده وضیعت نظام وظیفه

· افرادی که تاریخ اعزام به خدمت آنان قبل از اعلام قبولی یا پذیرش نهایی در دانشگاه است، لازم است برابر ضوابط مربوط نسبت به تمدید موعد اعزام خود اقدام نمایند.درغیر این صورت به دلیل ورود به غیبت، شرایط ادامه تحصیل را از دست خواهند داد.

· برای آن دسته از معرفی شدگان در مقطع کاردانی که در حین خدمت سربازی می باشند امکان ترخیص از خدمت و امکان ادامه تحصیل وجود ندارد.

10. لباس و کفش ورزشی مناسب جهت آزمون عملی آمادگی جسمانی

"از ثبت نام دانشجویانی که مدارکشان ناقص باشد معذوریم"

شماره های تماس ضروری:

آموزش دانشکده پرستاری : 34336007 -026   داخلی 356