يکشنبه, 28 مهر 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
كلینیك دندانپزشكی بیمارستان شریعتی افتتاح شد.
باحضور دکتر کریم رئیس دانشگاه ،دکتر تاج بخش معاون آموزشی دانشگاه و مهندس حیدرپور عضو شورای اسلامی شهر ماهدشت و رئیس و مدیریت بیمارستان دکتر شریعتی ماهدشت و مسئولین استانی کلینیک دندانپزشکی بیمارستان شریعتی افتتاح شد.

🔶دکتر حسین کریم رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز در آیین افتتاح کلینیک دندانپزشکی بیمارستان شریعتی گفت :این کلینیک به عنوان یک پروژه خیرساز به مرحله ی بهره برداری رسید و امیدوارم حضور و نقش خیرین در حوزه ی سلامت همچون گذشته پررنگ باشد.

🔷وی ضمن تاکید بر ترویج فرهنگ حضور خیرین در حوزه ی سلامت اظهار داشت :سلامتی بخشیدن به جامعه یکی از با ارزش ترین امور خیرخواهانه است که باید این روحیه در جامعه تقویت شود.
وی افزود: البرز یکی از استانهایست که نقش خیرین در حوزه ی سلامت بسیار حائز اهمیت بوده است و منشا اصلی همه ی بیمارستان ها در استان خیرین بوده اند.
دکتر کریم ابراز امیدواری کرد با توجه اینکه این کلینیک  جایگاه 7 یونیت را دارد. تا پایان سال به کمک خیرین کاملا تجهیز شود.

🔶رییس دانشگاه ابراز امیدواری کرد این کلینیک با همکاری دانشکده دندانپزشکی به عنوان اولین مرکز دندانپزشکی جامعه نگر فعالیت داشته باشد .
🔷دکتر کریم در پایان از خیر حوزه ی سلامت دکتر علی مردانی و همسر محترمشان در افتتاح این پروژه قدردانی کرد.

🔶گفتنی است راه اندازی این کلینیک در  نیمه دوم شهریور ماه سال جاری   به همت مدیریت اجتماعی دانشگاه  , رییس بیمارستان و  رییس  دانشکده دندان پزشکی آغاز و اکنون به مرحله ی بهره برداری رسیده است.

🔷این پروژه با اعتباری بالغ  بر 175 میلیون تومان به ثمر رسیده است و در حال حاضر با دو دستگاه یونیت فعال در مساحتی حدود 120 متر مربع با تعرفه ی دولتی آماده ی خدمت رسانی به مردم شریف ماهدشت و محمد شهر می باشد.