جمعه, 24 آبان 1398
     ۱۳۹۸/۰۷/۲۳
رئیس دانشگاه علوم پزشكی البرز با تشكل های دانشجویی دیدار و گفتگو كرد
دکتر حسین کریم : کانون های فرهنگی و کمیته های جهادی دانشگاه فعالانه وارد عمل شوند.

نشست رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز با مسئولین کانون ها و تشکل های دانشجویی دانشگاه با حضور مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاون دانشجویی ، معاون آموزشی و معاون تحقیقات فناوری با هدف بررسی و ارائه راهکار در خصوص اعتلا و پیشرفت تشکل های دانشجویی برگزار شد .
دکتر حسین کریم در جمع دانشجویان و پس از شنیدن صحبت های آنان در حوزه های مختلف گفت: فرصت خوبی بود تا از نزدیک با دانشجویان صحبت کنیم و به درد و دل  دانشجویان گوش دهیم و برای مسائل و مشکلات و درخواستهای مطرح شده راهکار ارائه کنیم.
وی بر نقش شوراهای صنفی و تشکل های دانشجویی در حل مشکلات دانشکده ها تاکید کرد و اظهار داشت :در. تمامی دانشکده ها باید جلسات با کانون هاو شوراهای دانشجویی به صورت مستمر و منظم برگزار شود
دکتر کریم با اشاره به اینکه  دانشگاه علوم پزشکی البرز دانشگاهی جوان است و از لحاظ  زیرساخت های آموزشی با مشکل روبه رو است اظهار داشت:در چند سال اخیر توسعه فضاهای آموزشی و امکانات با سرعت انجام شده اما این کافی نیست .
وی ابراز امیدواری کرد با ساخت پردیس دانشگاه مشکلات فضاهای آموزشی مرتفع خواهد شد و اکنون با وجود شرایط سخت اقتصادی تلاش می کنیم نیازهای دانشجویان را در حد توان پاسخ دهیم.
رییس دانشگاه در ادامه بر توسعه و ارتقای انجمن های علمی در دانشکدها تاکید کرد و افزود:با فعال سازی کمیته های صنفی و انجمن ها به طور مستقیم دانشجویان را در حل مشکلات و توسعه دانشگاه شریک کنیم.
وی در ادامه به فعالیت هدفمند و برنامه ریزی شده ی کانون های فرهنگی دانشجویی تاکید کرد و افزود :کمیته های جهادی در دانشگاه تشکیل شود و با مسیردهی درست در جهت پیشرفت دانشگاه و اعتلای بهداشت و درمان تلاش کنند.
دکتر کریم در پایان با بیان اینکه دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی البرز از نفرات برتر و نخبه در کشور هستند اظهار داشت : با کمک و همیاری خود دانشجویان بتوانیم فضا و امکانات آموزشی درخورشان  فراهم کنیم که در شرایط موجود با همه ی کم و کاستی ها باز هم در عرصه های مختلف علمی می درخشند.