جمعه, 24 آبان 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۰۴
قابل توجه پذیرفته شدگان تكمیل ظرفیت آزمون كارشناسی ارشد سال 98 دانشگاه علوم پزشكی البرز
اعلام زمان و مکان ثبت نام پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت آزمون كارشناسی ارشد سال 98 دانشگاه علوم پزشكی البرز

پذیرفته شدگان گرامی: ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون کارشناسی ارشد سال 98، زمان و مکان ثبت نام طبق برنامه ذیل اعلام می‌گردد.

زمان ثبت نام حضوری و تحویل مدارک : روز شنبه مورخ 1398/08/04 و دوشنبه مورخ 1398/08/06             ساعت 14- 8:30

عدم مراجعه و ارائه مدارک درخواستی جهت ثبت نام به منزله انصراف می باشد.

مکان ثبت نام حضوری:

کرج- بلوار طالقانی شمالی- بالاتر از میدان طالقانی- بالاتر از دادگستری- دانشگاه علوم پزشکی البرز- طبقه دوم- معاونت آموزشی- اداره آموزش            32563318-  026

· توجه :

براساس آئین نامه آموزشی دوره های کارشناسی ارشد ناپیوسته مصوب شورایعالی برنامه ریزی علوم پزشکی هرگونه انتقال ، تغییر رشته و یا جابجایی محل تحصیل در دوره کارشناسی ارشد ناپیوسته ممنوع می باشد . بنابراین با توجه به اینکه محل پذیرش را خود فرد و با آگاهی کامل تعیین نموده ، لذا هیچگونه تغییر در محل پذیرش انجام نخواهد گرفت .

الف : مدارکی که باید توسط پذیرفته شدگان سهمیه آزاد در روز ثبت نام حضوری ارائه شود :

1. اصل كارت ملي و شناسنامه

2. کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه (1سری )

3. 6 قطعه عكس 4*3

4. اصل و کپی مدرک دانشنامه کارشناسی یا گواهی موقت و ریز نمرات (لازم به ذکر است دانشجویان ترم آخر بایستی تا تاریخ 31/6/98 فارغ التحصیل شوند و مدرک نشان دهنده فراغت از تحصیل تا تاریخ 31/6/98 به همراه داشته باشند.

5. داشتن 2سال سابقه کار بالینی با مدرک کارشناسی برای کلیه پذیرفته شدگان رشته­های زیر حداکثر تا تاریخ 31/6/98 (2سال بایستی بعد از تاریخ فراغت از تحصیل دوره کارشناسی باشد. سابقه ما قبل از تاریخ فارغ التحصیلی مقطع کارشناسی قابل قبول نیست): _ پرستاري مراقبتهاي ويژه  _رشته پرستاري مراقبتهاي ويژه نوزادان  _پرستاری اورژانس  _تکنولوژی گردش خون _مدیریت پرستاری

7. مدارک نشاندهنده وضعیت سهمیه رزمندگی جهت پذیرفته­شدگان مربوط به سهمیه رزمندگان و ایثارگران

8. مدرک مربوط به وضعیت بدهی صندوق­های رفاه دانشجویان

9. اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم یا مدارکی که نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه آقایان می باشد.

10. فرمهای ثبت نامی (جهت دریافت فرمهای ثبت نامی به لینک پایین صفحه مراجعه نمایید)

ب : مدارک مورد نیاز برای سهمیه رزمندگان :

1. کلیه مدارک مورد نیاز در بند الف

2. اصل و کپی مدارک نشاندهنده وضعیت داوطلب جهت استفاده از سهمیه رزمندگان و ایثارگران .

ج : مدارک مورد نیاز برای پذیرفته شدگان استعدادهای درخشان با آزمون ورودی :

1. کلیه مدارک مورد نیاز در بند الف

2. نامه تاییدیه از دانشگاه محل تحصیل دوره قبل مبنی بر کسب رتبه برتر براساس آئین نامه "  تسهیل ادامه تحصیل دانشجویان ممتاز و استعداد درخشان به مقاطع بالاتر تحصیلی مصوب 89/10/21 "

د : مدارک مورد نیاز جهت هسته تحقیق و نظردهی:

1. 3قطعه عکس 4*3

2. کپی تمام صفحات شناسنامه (1سری)

3. کپی پشت و روی کارت ملی (1سری)

4. کپی کارت پایان خدمت (1سری)

توجه:

1-  به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک بر روی لوح فشرده الزامی می باشد.

2- به همراه داشتن کلیه مدارک ذکر شده جهت ثبت نام الزامی می باشد از پذیرفته شدگانی تکمیل ظرفیت که نقص در مدارک فوق داشته باشند ثبت نام بعمل نخواهد آمد.

به اطلاع کلیه دانشجویان شهریه پرداز می رساند مبالغ مربوط به شهریه متعاقبا اعلام خواهد گردید.

*دانشجویان غیر بومی متقاضی دریافت خوابگاه:

الف - ثبت نام خوابگاه

به اطلاع می رساند این دانشگاه فاقد خوابگاه ملکی می باشد لیکن به منظور برطرف کردن  نیاز

دانشجویان غیر بومی مبادرت به عقد قرارداد باخوابگاههای مشارکتی با ظرفیت محدود نموده است که قسمتی از هزینه های این خوابگاهها توسط دانشجو پرداخت میگردد.

مبلغ شهریه خوابگاه  (سهم دانشجو) برای دانشجویان روزانه  در نیمسال اول   99-98 مبلغ 000/057/6ریال می باشد

تبصره: دانشجویان مازاد در اولویت واگذاری خوابگاه نمی باشند لذا امکان پیش ثبت نام خوابگاه برای آنها وجود ندارد. پس از اسکان دانشجویان روزانه در صورت بودن ظرفیت خالی با پرداخت کل قیمت تمام شده ، اسکان داده خواهند شد.

پس از ثبت نام در سیستم سما ، دانشجویان متقاضی خوابگاه به آدرس http://khabgah.abzums.ac.ir:90 مراجعه و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.

* لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.

مدارک لازم جهت دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه

· دو قطعه عکس 4*3

· کپی کارت ملی و کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)

· به همراه داشتن اسکن عکس الزامی میباشد

کلیه پذیرفته شدگان می توانند جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی به  آدرس http://farhangi.abzums.ac.ir  مراجعه نمایند.

* دانشجوی محترم ، برای آگاهی از مقررات موردنیاز در طول دوره تحصیلی و ارتباط با مسئولان معاونت دانشجویی و فرهنگی ، بعد ا ذخیره شماره 09331679328  در دفترچه تلفن گوشی های همراه ، از طریق نرم افزار پیام رسان گپ ، یک پیام حاوی مشخصات خود(نام و نام خانوادگی و رشته تحصیلی ) ارسال نمایید.

-  با توجه به دو منظوره بودن کارت دانشجویی، پس از دریافت کارت جهت فعال نمودن آن به واحد تغذیه مستقر در دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایید.

- لازم بذکر است دانشجویان غیربومی متقاضی اسکان در خوابگاه می بایستی پس از تحویل مدارک آموزشی و دانشجوئی جهت تحویل فرم های خوابگاه به ساختمان معاونت دانشجوئی (اداره خوابگاهها) مراجعه نمایند.

در روز تحویل مدارک فرم کمیته انضباطی ، شناسنامه فرهنگی ، شناسنامه ورزشی را به کارشناسان دانشجویی مستقر در دانشکده ها ارائه نمایید

فرایند ثبت نام خوابگاه معاونت فرهنگی و امور دانشجویی

دریافت فایل راهنمای ثبت نام خوابگاه
ورود به صفحه ثبت نام خوابگاه