شنبه, 25 آبان 1398
     ۱۳۹۸/۰۸/۱۱
آزمون عملی رشته فوریت های پزشكی در حال برگزاری است
آزمون مصاحبه – عملیاتی نیمه متمرکز کاردانی به کارشناسی فوریت های پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی البرز

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – صبح روز پنجشنبه نهم آبان ماه آزمون مصاحبه عملیاتی نیمه متمرکز کاردانی به کارشناسی فوریت های پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی البرز به مدت سه روز تا تاریخ شنبه – یازدهم آبان ماه در حال برگزاری می باشد.

گفتنی است 365 داوطلب رشته ی کاردانی به کارشناسی فوریت های پزشکی از 6 استان آذربایجان شرقی ، اردبیل ، البرز، تهران ، قزوین ، گیلان و مازندران در این آزمون که در محل باشگاه ورزشی شماره 2 دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار می گردد شرکت خواهند کرد.

این آزمون در هفت ایستگاه عملیاتی از قبیل تعیین صلاحیت عمومی. معاینات پزشکی وارگونومی.مصاحبه روانسنجی و خلاقیت. آمادگی جسمانی و تربیت بدنی.اخلاق حرفه ای. مهارتهای بالینی.((احیای قلبی ریوی)) مدیریت راه های هوایی و نگهداری و فنی آمبولانس برگزار می گردد.

اسامی داوطلبان پس از موفقیت در این آزمون به سازمان سنجش اعلام  و بر اساس تراز و رتبه کنکور طبقه بندی گردیده و نتایج نهایی از این سازمان اعلام می گردد.