شنبه, 23 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
جلسه شورای هم اندیشی استادان با حضور رییس دانشگاه برگزار شد.
آیین نامه اجرایی شورای هم اندیشی استادان دانشگاه علوم پزشکی البرز در اولین جلسه شورای هم اندیشی اساتید تشریح شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه – ظهر امروز جلسه شورای هم اندیشی اساتید با حضور رئیس دانشگاه ، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاون دانشجویی فرهنگی ، معاون آموزشی ، مسئول بسیج جامعه پزشکی و مدیران آموزشی در سالن فارابی دانشگاه برگزار شد.

این جلسه که با هدف تشریح آیین نامه اجرایی شورای هم اندیشی اساتید برگزار شد ترکیب اعضای شورا ، وظایف شورای هم اندیشی ، جلسات شورا ، انتخاب دبیر شورا و وظایف آن بررسی و مشخص شد.

گفتنی است این شورا در اجرای تبصره سه ماده دو آیین نامه اجرایی طرح هم اندیشی استادان دانشگاه ها ، مصوبه جلسه 192 شورای اسلامی شدن دانشگاه ها و مراکز آموزشی در کلیه دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور که دفتر نهاد نمایندگی  مقام معظم رهبری تاسیس شده است ، شورای هم اندیشی استادان دانشگاه تشکیل می گردد.