شنبه, 23 آذر 1398
     ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه . عصر امروز شورای فرهنگی دانشگاه با حضور رییس دانشگاه ، مسئول نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاون آموزشی ، معاون دانشجویی و فرهنگی و دیگر اعضای شورا در محل سالن فارابی دانشگاه برگزارشد.
در این نشست تاکید شد  شرح وظيفه كميته تعالي أخلاق و فرهنگ براي بيمارستان ها ، شبكه هاي بهداشت و دانشكده ها به صورت دقيق تنظيم شود و اردو هاي دانشجويي به صورت يك روزه و درون استاني و در جهت رفع آسيب هاي قشر دانشجويي برگزار شود.
و همچین تصمیم گرفته شد  آسيب هاي دقيق فرهنگي و اجتماعي به صورت دقيق شناسايي شود و در قالب كار پژوهشي راهکار های لازم اتخاذ شود. در این نشست پیرامون برگزاری ۱۶ آذر روز دانشجو گفتگو و تبادل نظر شد و تصمیم بر این شد مراسم روز دانشجو در یک روز در دانشکده ها برگزار شود.