دوشنبه, 16 تير 1399
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۶
اعلام آمادگی دانشگاه جهت راه اندازی رشته آموزشی تخصصی قلب و عروق
بازدید هیات ارزشیابی رشته تخصصی بیماری های قلب و عروق وزارت بهداشت از بیمارستان شهید رجایی با حضور رییس دانشگاه ، معاون آموزشی و رییس مرکز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه - دکتر حسین کریم رئیس دانشگاه در نشست هیات ارزشیابی رشته تخصصی بیماری های قلب و عروق در بیمارستان شهید رجایی گفت: دانشگاه علوم پزشکی البرز با وجود  جوان بودن از پتانسیل بالای نیروهای توانمند برخوردار است و البرز با جمعیت سه میلیون نفری که اکثریت آن در شهر کرج متمرکز شده است زیر ساخت های آموزش پزشکی و درمان آن متناسب با رشد جمعیت توسعه نیافته است و نزدیکی به تهران باعث شده است این استان در بسیاری از بخش ها مغفول مانده است .

وی با اشاره به رشد بالای جمعیت استان و مهاجر پذیری البرز تصریح کرد: نزدیک به 40 درصد از جمعیت در مناطق حاشیه و کم برخوردار سکونت دارند و باوجود  جمعیت استان ،دانشگاه نیاز دارد  در سایر بخش ها توسعه یابد.

دکتر کریم با اشاره به اینکه توسعه و تقویت رشته های تخصصی در استان البرز امری ضروری است خاطر نشان کرد: توسعه رشته های تخصصی در دانشگاه  کمک خواهد کرد بار مراجعان در رشته های تخصصی به بیمارستان های  تهران کاهش یابد و خدمات بهتر و کامل تری به مردم استان ارائه شود.

وی افزود: ظرف یک سال گذشته اقدامات بسیار خوبی در زمینه نرم افزاری و سخت افزاری در حوزه ی قلب و عروق در دانشگاه انجام شده است و گروه توانمند ، جوان و با انگیزه ای که اکنون در تیم آموزشی این رشته وجود دارد به خوبی می تواند دانشگاه را به اهداف عالی خود در این حوزه نزدیک کند و شرایط برای راه اندازی این رشته ی تخصصی  در دانشگاه مهیا است.

رئیس دانشگاه افزود: یکی از برنامه های کوتاه مدت دانشگاه راه اندازی رشته های تخصصی نورولوژی و روانپزشکی است که در صدد ایجاد رشته های تخصصی بیشتری در دانشگاه هستیم تا البرز به سبب رشته ای تخصصی خودکفا شود.

در ادامه دکتر رامین تاجبخش ، معاون اموزشی دانشگاه و دکتر  شهروز یزدانی رئیس مرکز آموزشی و درمانی شهید رجایی گزارشی از وضعیت موجود مرکز شهید رجایی و شرایط موجود جهت راه اندازی رشته تخصصی بیماری های قلب و عروق در دانشگاه تشریح کردند.