پنج‌شنبه, 6 آذر 1399
     ۱۳۹۸/۱۱/۰۹
اطلاعیه زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشكی مقطع كارشناسی ناپیوسته
اعلام زمان و نحوه ثبت نام از پذیرفته شدگان رشته فوریت های پزشکی مقطع کارشناسی ناپیوسته در آزمون سراسری نیمسال دوم سال تحصیلی 99-98 دانشگاه علوم پزشکی البرز

ضمن عرض تبریک به مناسبت موفقیت شما در آزمون سراسری سال 98 خواهشمند است قبل از ثبت نام نکات زیر را با دقت مطالعه فرمایید.
فرآیند ثبت نام به صورت حضوری بوده و لازم است پس از اطمینان از تکمیل مدارک با اصل مدارک اسکن شده در تاریخ اعلام شده در همین صفحه به دانشکده مربوطه مراجعه و نسبت به تحویل مدارک و فرم های ثبت نام و دریافت کارت دانشجویی اقدام نمایند.
در روز تحویل مدارک فرم های دانلود گردیده (در انتهای همین صفحه) را به کارشناسان آموزش مستقر در دانشکده ها ارائه نمایید. (پیوست شماره 1 و 2)
-  با توجه به دو منظوره بودن کارت دانشجویی، پس از دریافت کارت جهت فعال نمودن آن به واحد تغذیه مستقر در دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایند.
- لازم بذکر است دانشجویان غیربومی متقاضی اسکان در خوابگاه می بایستی پس از تحویل مدارک آموزشی و دانشجوئی جهت تحویل فرم های خوابگاه به ساختمان معاونت دانشجوئی (اداره خوابگاهها) مراجعه نمایند.
زمان تحویل مدارک : براساس نام خانوادگی از حرف الف تا ذ روز سه شنبه مورخ 98/11/15 و حرف ر تا ی چهارشنبه مورخ 98/11/16  از ساعت 14- 8:30
زمان شروع کلاسها : از روز شنبه مورخ 98/11/19

مدارک مورد نیاز در روز تحویل مدارک شامل :
-    اصل و تصویر كارت ملي و شناسنامه (دو سری)
-    6 قطعه عكس 4*3 تهیه شده در سال جاری
-    كارت پايان خدمت يا مدرک نشان دهنده وضعیت نظام وظیفه براي آقايان
-    اصل حکم مرخصی سالانه برای کارمندان دولت یا موافقت رسمی و بدون قید و شرط سازمان متبوع
-    اصل یا گواهی مدرک کاردانی (برای آن دسته از پذیرفته شدگانی که ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی امکان پذیر نباشد،لازم است اصل گواهی تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه آموزش عالی محل اخذ مدرک کاردانی با محتوای فرم شماره 7 پیوست را ارائه نمایند که در آن قید شده باشد « اشتغال به تحصیل نامبرده مورد تایید وزارت علوم،تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی می باشد ». در صورتی که فرد پذیرفته شده در آزمون تا تاریخ مقرر فارغ التحصیل نشده باشد،قبولی وی «کان لم یکن» تلقی خواهد شد).
-    اصل حکم استخدامی و یا گواهی کارمندان رسمی و یا پیمانی وزارتخانه ها،سازمان ها و ارگان های دولتی (پذیرفته شدگان دوره های شهریه پرداز با استفاده از سهمیه کارمندی)
-    اصل گواهینامه انجام خدمات قانونی مقرر(طرح نیروی انسانی) یا گواهی معافیت از آن
-    موافقتنامه رسمی از محل خدمت مبنی بر عدم همزمانی و تداخل ادامه تحصیل با ادامه خدمت طرح نیروی انسانی
-    مجوز ادامه تحصیل و یا تاًییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
-    تاًییدیه تسویه حساب با صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری
-    ارائه فرم انصراف قطعی از تحصیل در رشته های تحصیلی دوره های روزانه در آزمون کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال 1397( آزمون سال قبل)
-    تكميل و ارائه فرم هایی که در لینک انتهای همین صفحه دانلود و پر نموده اید.
*به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک بر روی لوح فشرده الزامی می باشد.

ثبت نام خوابگاه :
-    به اطلاع می رساند این دانشگاه فاقد خوابگاه ملکی می¬باشد لیکن به منظور برطرف کردن نیاز دانشجویان غیر بومی مبادرت  به عقد قرارداد با خوابگاههای مشارکتی با ظرفیت محدود نموده است که قسمتی از هزینه های این خوابگاهها توسط دانشجو پرداخت میگردد. مبلغ شهریه خوابگاه  (سهم دانشجو) برای دانشجویان روزانه  در نیمسال دوم سال تحصیلی  98-99 مبلغ000/750/6  ریال می باشد
-تبصره: دانشجویان مازاد در اولویت واگذاری خوابگاه نمی باشند لذا امکان پیش ثبت نام خوابگاه برای آنها وجود ندارد. پس از اسکان دانشجویان روزانه در صورت بودن ظرفیت خالی با پرداخت کل قیمت تمام شده ، اسکان داده خواهند شد.
-پس از ثبت نام در سیستم سما ، دانشجویان متقاضی خوابگاه بر روی لینک ثبت نام خوابگاه ( قابل مشاهده در انتهای همین صفحه) کلیک نمایند و در قسمت "پیش ثبت نام " ثبت نام خوابگاهی را انجام دهند.
-لازم به ذکر است ثبت نام در سامانه خوابگاهی به منزله دریافت خوابگاه نمی¬باشد. پس از ثبت نام در سامانه خوابگاه ، تقاضا مورد بررسی قرار خواهد گرفت و تأیید یا عدم تأیید خوابگاه در همان سامانه قابل رویت می باشد.

** مدارک لازم جهت دانشجویان واجد شرایط دریافت خوابگاه
-    دو قطعه عکس 4*3
-    کپی کارت ملی و کپی تمام صفحات شناسنامه 1 سری (در صورت تأهل کپی شناسنامه و کارت ملی همسر الزامی می باشد)
-    به همراه داشتن اسکن عکس الزامی میباشد.

* با توجه به چند منظوره بودن کارت دانشجویی، پس از دریافت کارت جهت فعال نمودن آن به واحد تغذیه مستقر در دانشکده محل تحصیل خود مراجعه نمایید.
* لازم بذکر است دانشجویان غیربومی متقاضی اسکان در خوابگاه می بایستی پس از تحویل مدارک آموزشی و دانشجوئی جهت تحویل فرم های خوابگاه به ساختمان معاونت دانشجوئی (اداره خوابگاهها) مراجعه نمایند.
* در روز تحویل مدارک فرم کمیته انضباطی ، شناسنامه فرهنگی ، شناسنامه ورزشی را به کارشناسان آموزش مستقر در دانشکده ها ارائه نمایید.

دانشجویان شهریه پرداز موظفند پس از ثبت نام و تحویل مدارک و انجام انتخاب واحد توسط کارشناس آموزش مربوطه نسبت به تسویه شهریه نیمسال خود به صورت اینترنتی اقدام نمایند.

آدرس معاونت آموزشی دانشگاه:
کرج – بلوار طالقانی شمالی –  بالاتر از دادگستری- ساختمان دانشگاه علوم پزشکی البرز- طبقه دوم- معاونت آموزشی– اداره کل آموزش)  کدپستی : 3149779453
   *به همراه داشتن اسکن کلیه مدارک برروی لوح فشرده الزامی می باشد.

نکات مهم و ضروری:
- انتقال و جابجایی همزمان دانشجویان ترم 1 از نظر آیین نامه میسر نمی باشد، جهت این امر از مراجعه حضوری خودداری فرمایید.
ضمنا شما عزیزان می توانید درصورت داشتن هرگونه سؤال و یا مشکل در ثبت نام از تاریخ 98/11/15 الی 98/11/16 از ساعت 8:30 لغایت 14:00 با شماره تماس 32563321- 026 تماس حاصل فرمائید. جهت آگاهی بیشتر درباره شرایط خوابگاه ، تغذیه و وامهای دانشجویی به سایت معاونت فرهنگی و امور دانشجویی به  آدرس http://www.mefda.ir/service/universities/alborz مراجعه نمائید.

آدرس محل تحویل مدارک پذیرفته شدگان رشته ( فوریت های پزشکی):
کرج، بلوار باغستان، بالاتر از پارک تختی، خیابان اشتراکی، گلستان یکم، دانشکده پرستاری  شماره تماس :        34336007- 026  داخلی 356

معاونت فرهنگی و امور دانشجویی : کرج 45 متری گلشهر خیابان پونه شرقی پلاک 44، ساختمان دارا طبقه 10
-    اداره امور خوابگاهها      شماره تماس :    34584990- 026
-    اداره تعذیه            شماره تماس :    34529125- 026