دوشنبه, 5 خرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
پیام مدیر مركز مطالعات و توسعه آموزش به مناسبت رونمایی از پورتال اختصاصی آموزش مجازی دانشگاه

بسمه تعالی
ماموریت ویژه مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه بررسی وضعیت کیفیت آموزش و سعی در ارتقاء آن می باشد. با توجه به اینکه طرح تحول و نوآوری در آموزش چندین سال است که به عنوان برنامه اصلی آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی مد نظر قرار گرفته است، مجازی سازی آموزش؛ به عنوان یکی از بسته های با اهمیت آن؛ زمینه فعالیت های موثری را در دانشگاه ها فراهم کرده است. راه اندازی دانشگاه علوم پزشکی مجازی، راه اندازی سامانه موکس ملی (آرمان؛ آموزش رایانه ای ملی انبوه و نوین)، سامانه مدیریت آموزش مجازی نوید، برگزاری وبینارهای متعدد بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور و وزارت بهداشت و ... از جمله فعالیت هایی است که ما را با ادبیات آموزش مجازی مانوس کرده است.
تا قبل از شروع بیماری کووید 19 ما در زمینه های مختلف آموزش مجازی (نظیر تولید محتوا، برگزاری کارگاه های آموزشی، استفاده از سامانه نوید و ...) فعالیت داشتیم. به دنبال شیوع گسترده بیماری کرونا و تعطیلی مراکز آموزش دانشگاه (دانشکده ها و بیمارستان های آموزشی) دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز حرکت خود را به سمت مجازی سازی آموزش سرعت بخشید. تشکیل هسته مجازی سازی آموزش، تهیه شیوه نامه آموزش مجازی در شرایط موجود، کمک به آشنایی اعضاء هیات علمی با نرم افزارهای تولید محتوا، معرفی سامانه نوید به عنوان بستر اصلی آموزش دروس تئوری دانشگاه، ازمهمترین اقدامات در این خصوص می باشد.
در شرایط فعلی موضوع اطلاع رسانی مناسب اقدامات انجام شده به مخاطبین، ارائه فیلم های آموزشی برای آشنایی اعضاء محترم هیات علمی با نرم افزاهای تولید محتوای الکترونیکی، ارائه کدهای اخلاق در آموزش پزشکی، ارائه فرایند استفاده از برگزاری کلاس های آنلاین و بسیاری از موارد دیگر، ما را برآن داشت تا با راه اندازی صفحه اختصاصی آموزش مجازی (https://elearning.abzums.ac.ir/) تعاملی دوسویه با همه مخاطبان آموزش مجازی فراهم آوریم. اینک که این زیرپورتال به همت همکاران مدیریت آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه و بویژه جناب مهندس بهرام عباسی سراجی، سرکار خانم دکتر مهناز اکبری کامرانی، سرکار خانم مهندس فریده میرلونیا و سرکار خانم سحر تقوی آماده بهره برداری شده است بر خود لازم می دانم از زحمات این عزیزان نهایت تشکر و قدردانی را بعمل آورده و برای ایشان سلامتی و بهروزی را از درگاه ایزد منان درخواست کنم.