پنج‌شنبه, 23 مرداد 1399
     ۱۳۹۹/۰۲/۱۱
پیام رییس دانشگاه علوم پزشكی و خدمات بهداشتی درمانی البرز در خصوص راه اندازی پورتال آموزش مجازی

بسمه تعالی
از آخر بهمن ماه سال گذشته و با شیوع ویروس کووید 19 همه گیری بیماری کرونا جامعه ما را به چالش بزرگی کشیده است. بحران کرونا بتدریج هر کدام از واحد های دانشگاه را تحت تاثیر خود قرار داد. در ابتدا و با حجم زیاد مراجعه بیماران، حوزه درمان بشدت درگیر با مسئله تشخیص و درمان این بیماری شد. با ورود حوزه بهداشت به موضوع و بحث بیماریابی توسط سامانه های مجازی و بویژه کمک گرفتن از شبکه گسترده بهداشت در سراسر کشور، گام بزرگی به تعیین شرایط موجود از جمله مشخص شدن موارد جدید برداشته شد. در این مسیر حوزه پژوهش با ارائه پروپوزال های ارزشمند سعی در تولید شواهد لازم برای تصمیم گیری های آینده انجام داد.
در شروع اپیدمی با توجه به لزوم تعطیلی دانشجویان، آموزش رسمی در دانشکده ها، بیمارستان ها و شبکه های بهداشتی درمانی متوقف گردید، ولی در مقابل تلاش گردید تا با استفاده از ظرفیت آموزش مجازی موضوع آموزش، تدریس، یاددهی و یادگیری بر زمین نماند. با توجه به اهمیت مسئله آموزش در دانشگاه از معاون محترم آموزشی جناب آقای دکتر تاجبخش، روسای دانشکده ها و تیم مدیران این حوزه انتظار می رود تا با تقویت زیرساخت های لازم، ارائه آموزش از طریق سامانه آموزش مجازی نوید، بررسی نقطه نظرات دانشجویان و اساتید در این خصوص و  رفع مشکلات، مانند گذشته به تقویت مسئله آموزش همت بگمارند.
قطعا راه اندازی صفحه مخصوص آموزش مجازی در سایت دانشگاه می تواند گام موثری برای برقراری ارتباط با موثرین این موضوع داشته باشد. لذا ضمن تشکر از معاونت آموزشی ومدیریت آمار وفناوری اطلاعات برای راه اندازی پورتال مجازی سازی آموزش، امیدوارم با تعامل با همه مخاطبان آموزش مجازی (و بطور ویژه دانشجویان و اساتید محترم) زمینه ارتقاء کمیت و کیفیت آموزش مجازی فراهم گردد.