دوشنبه, 16 تير 1399
     ۱۳۹۹/۰۳/۱۹
برگزاری سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیست و یكمین همایش آموزش پزشكی به صورت مجازی
برگزاری سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیست و یکمین همایش آموزش پزشکی به صورت مجازی

مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت در نظر دارد که امسال سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیست و یکمین همایش آموزش پزشکی  را به صورت مجازی از 20 تا 23 تیرماه برگزار نماید.
با توجه به گسترش بیماری کرو.نا از اسفندماه 98 و تععطیلی ناخواسته مراکز آموزشی، همایش آموزش پزشکی که قرار بود 27 تا 29 فروردین ماه سال 99 برگذار گردد، به تیرماه سالجاری منتقل گردید. از آنجائیکه امکان برگذاری حضووری این همایش هنوز مقدور نمی باشد مقرر گردید سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و بیستمین همایش آموزش پزشکی بصورت مجازی و الکترونیکی اجرا شود. جلسه هماهنگی برگزاری این برنامه، روز دوشنبه 12 خردادماه بین مرکز مطالعات وزارت بهداشت، مدیران EDC و مدیران IT دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور برگزار گردید. طی جلسه وبیناری برگذار شده، مقرر شد اساتیدی که مقاله شان به صورت ارائه سخنرانی یا پوستر مورد پذیرش قرار گرفته است فایل صوتی تصویری ارائه خود را (با مشخصات عنوان شده در سایت همایش) به دبیرخانه همایش ارسال نمایند. علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت همایش به نشانی WWW. ICHP2020.org مراجعه نمایند. همکارانی که ارائه سخنرانی یا پوستر در همایش دارند نیز می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه مراجعه نمایند.