يکشنبه, 6 مهر 1399
     ۱۳۹۹/۰۶/۱۶
دیدار معاون آموزشی دانشگاه با دانشكده ها
معاون آموزشی دانشگاه به همراه مدیران حوزه ی آموزش در آغازین روزهای سال تحصیلی به دیدار اساتید ، کارکنان و دانشجویان در دانشکده های پزشکی ، دندانپزشکی ، بهداشت ، پیراپزشکی و پرستاری رفت و با اهدای شاخه گل از تلاش ها و فعالیت های این عزیزان قدردانی کرد

دکتر شهروز یزدانی ، معاون آموزشی دانشگاه صبح امروز  در حاشیه دیدار با دانشکده ها  به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید گفت : در این روزها تمام فعالیت ها تحت تاثر کرونا قرار گرفته است  و آموزش هم از این امر جدا نبود و دچار تغییرات شده است.

معاون آموزشی ضمن تاکید بر اینکه همواره مسئولین و اساتید دانشگاه بر ارتقای کیفیت آموزش و فراهم کردن زیرساخت های آموزش مجازی در دوران مبارزه با کرونا تلاش می کنند اظهار داشت : قطعا بنده به عنوان معاون اموزشی از حقوق و مطالبات دانشجویان عزیز حمایت می کنم و پاسخ گو خواهم بود و سعی بر این است بیشترین تعامل و همکاری را با دانشجویان عزیز داشته باشم .

وی روی سخن خود  را دانشجویان عزیز دانست و تصریح کرد: دانشجویان در طول ترم تحصیلی تعامل و همکاری نزدیکی با اساتید داشته و در انجام تکالیف و آزمون ها مشارکت فعال داشته باشند چرا که ارزیابی نهایی متاثر از ارزیابی های طول ترم خواهد بود .