پنج‌شنبه, 6 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۴
كارگاه مجازی حقوق نشریات دانشجویی ویژه مدیر مسئولان نشریات،سردبیران و اعضای هیئت تحریریه با ارائه مدرك
به همت اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی البرز،کارگاه مجازی حقوق نشریات دانشجویی ویژه مدیر مسئولان دانشجویی ،سردبیران و اعضای هیئت تحریریه با ارائه مدرک معتبر برگزار می شود .

به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی مفدا البرزبه همت اداره فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی البرز،کارگاه مجازی حقوق نشریات دانشجویی ویژه مدیر مسئولان دانشجویی ،سردبیران و اعضای هیئت تحریریه با ارائه مدرک معتبر برگزار می شود.

دانشجویان علاقه مند میتوانند با ارسال نام ، نام خانوادگی ،شماره دانشجویی،شماره ملی، شماره تماس ورشته تحصیلی به شماره واتس آپ  ۰۹۳۳۱۶۷۹۳۲۸ ثبت نام حاصل بفرمایند.

گفتنی است زمان برگزاری کارگاه روز چهارشنبه ۲۸ آبان ماه ۹۹ از ساعت ۱۳ الی ۱۵ می باشد.