پنج‌شنبه, 6 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
بازدید معاون آموزشی از دانشكده پرستاری و فوریت های پزشكی
در نشستی با حضور معاون آموزشی دانشگاه گزارش اعتبار بخشی دانشکده پرستاری و فوریت های پزشکی توسط رییس دانشکده ارائه شد

صبح امروز معاون آموزشی دانشگاه ؛ مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه و مدیر امور آموزشی و تحصیلات تکمیلی از دانشکده پرستاری و فوریت های پزشکی بازدید کردند.

در این بازدید تعدادی از  مدیران ستادی حوزه معاونت آموزشی خانم دکتر آقامهدی؛ خانم دکتر خلیلی؛  خانم مهدی زاده؛ خانم دکتر فیروزه نیز به صورت آنلاین در جلسه شرکت داشتند.
ابتدای نشست  دکتر لطفی؛ رییس دانشکده ضمن خوشامدگویی و تشکر از حضور مدیران کمیته، گزارشی از وضعیت دانشکده براساس شاخص ها و سنجه های اعتبار بخشی ارائه نمودند و برخی از مدیران دانشکده نیز نقطه نظراتشان را مطرح کرد.
در ادامه معاون  آموزشی دانشگاه ضمن اعلام رضایت از عملکرد دانشکده و تشکر از اعضای تیم هیات علمی و پرسنل و مدیران نقطه نظراتی جهت بهبود فرایندها ارائه نمودند. سپس مدیران تیم حوزه ستادی به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود در زمینه موضوعات آموزشی پرداختند و در خاتمه بازدید از بخش های مختلف دانشکده به عمل آمد.