پنج‌شنبه, 6 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۱۰
سوالات پرتكرار در آموزش مداوم
بمنظور رفاه حال مشمولین آموزش مداوم پاسخ سوالات پرتکرار شما در این قسمت داده شده است

سوالات پرتکرار در آموزش مداوم
1.    برای ثبت نام در وبینار از چه سامانه ای اقدام کنم؟ سامانه آموزش مداوم به آدرس www.ircme.ir
2.    برای شرکت در وبینار از چه سامانه ای استفاده کنم؟ آدرس شرکت در وبینار در قسمت برنامه ثبت نام شده موجود است روی آیکون انتهای برنامه شرکت در وبینار کلیک کنید، آدرس نمایش داده می شود. در دانشگاه علوم پزشکی البرز حدود 90 درصد برنامه ها به آدرس cmelearn.ir   میباشد.
1.    برای شرکت در آزمون از چه سامانه ای استفاده کنم ؟ تنها راه شرکت در آزمونهای پایانی کسب امتیاز نصب اپلیکشن آموزش مداوم و دانلود اپیلکشن از بازار می باشد اپلیکیشن فقط بر روی گوشی های اندروید قابل نصب می باشد.
2.    برای فعال کردن اپلیکشن آزمون چه کاری باید انجام دهم؟ کدملی و شماره موبایل خود را وارد کنید وکداعتبارسنجی که موبایل شما پیامک می شود را وارد نمائید و در آزمون شرکت کنید.
3.    مهلت شرکت در آزمون انتهای وبینار چقدر میباشد؟ تا 48 ساعت بعد از اتمام وبینار میتوانید در آزمون شرکت کنید.
4.    آیا اگر در وبینار شرکت کنم ولی در آزمون فرصت نکنم شرکت کنم گواهی صادر خواهد شد؟ خیر گواهی فقط برای افرادی که در آزمون نمره قبولی کسب کرده اند صادر خواهد شد.
5.    آیا در یک روز می توانم در دو وبینار شرکت کنم؟ خیر هر روز فقط در یک وبینار می توانید امتیاز کسب کنید.
6.    آیا دو برنامه یکسان را می توانم در یکسال دوبار شرکت کنم؟ خیر نمی توانید.
7.    بعد از شرکت در وبینار چه زمانی گواهی صادر خواهد شد ؟ 24 ساعت بعد از برگزاری وبینار فایل صدور گواهی باز میشود و حداکثر تا 48 ساعت بعد از برگزاری وبینار در دانشگاه علوم پزشکی البرز گواهی ها صادر خواهد شد.
8.    اگر در برنامه ای ثبت نام کنم و سپس انصراف دهم هزینه بمن برگشت می خورد؟ بلی در حساب کاربری شما ذخیره می شود و می توانید در برنامه های آتی اگر همان مبلغ باشد از هزینه ذخیره شده استفاده کنید
9.    مطالب و اسلایدهای وبینارها را چگونه می توانم بعد از اتمام وبینار داشته باشم؟ تا 48 ساعت بعد از برگزاری وبینار مطالب در قسمت برنامه های خاتمه یافته در لینک cmelearn.ir قابل دسترسی می باشد.
10.    ظرفیت ثبت نام در هر وبینار چند نفر است؟ 150 نفر
11.    امکان پرسیدن سوال از سخنران در وبینار موجود است؟ بله در قسمت ارسال پیام روز برنامه می توانید سوالهای خود را بصورت تایپ شده بپرسید.
12.    وبینارها آیا جزء برنامه های غیرحضوری محسوب می شوند؟ خیر در رده برنامه های حضوری هستند.
13.    آیا می توانم در برنامه های حضوری بجای وبینار شرکت کنم؟ خیر در سال 99 در کل کشور بجای برنامه حضوری وبینار برگزار خواهد شد.
14.    آیا می توانم هزینه برنامه را کارت به کارت کرده یا دستی تحویل دهم ؟ خیر پرداخت هزینه بصورت آنلاین از طریق سامانه آموزش مداوم فقط مقدور است.
15.    هزینه های وبینارها به تومان است یا ریال؟ هزینه برنامه ها به ریال در سامانه تعریف شده است.
16.    چند بار مجازهستم در آزمون شرکت کنم ؟ سه بار می توانید در آزمون شرکت کنید و چنانچه حدنصاب نمره قبولی را کسب کنید گواهی برای شما صادر خواهد شد.
17.    چگونه می توانم در وبینارهای سایر دانشگاه ها شرکت کنم؟ در صفحه اصلی خود در سامانه آموزش مداوم در قسمت وبینارهای همه مراکز کلیک کنید میتوانید در هر وبیناری که متقاضی باشید شرکت کنید.
18.    آیا اگر وبیناری مرتبط با رشته من نباشد ولی متقاضی هستم در آن شرکت کنم می توانم ؟ بله می توانید بعنوان مهمان در هر وبیناری شرکت کنید ولی گواهی فقط برای افرادی صادر خواهد شد که در برنامه از طریق سامانه آموزش مداوم ثبت نام کرده و درآزمون پایانی نمره قبولی را کسب کرده اند.