پنج‌شنبه, 6 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۱
مراحل درخواست گواهی نهایی 5 ساله و درخواست فرصت كرونا
جهت درخواست گواهی نهایی 5 ساله و درخواست فرصت کرونا نیازی به حضور در دانشگاه نمی باشد و بصورت غیرحضوری می توانید از طریق سامانه آموزش مداوم اقدام به درخواست صدور گواهی داشته باشید.

مراحل درخواست گواهی نهایی 5 ساله و درخواست فرصت کرونا
گام اول  : ورود به سامانه آموزش مداوم از طریق لینک ذیل :
www.ircme.ir
در صفحه مورد نظر نام کاربری و رمز عبور را وارد نمایید و عبارت عددی را کادر را وارد نمایید سپس کلید ورود را بزنید.
گام دوم : چنانچه اولین بار است اقدام به اخذ گواهی نهایی می کنید، اسکن مدرک تحصیلی معتبر که سال فراغت از تحصیل در آن قید شده باشه را در سامانه خود الصاق کنید.
گام سوم : از منوی سمت راست در سامانه آموزش مداوم خودتان روی آیکون گفتگوی داخلی کلیک کنید.
گام چهارم : یک جدول باز می شود که در بالای آن ثبت شده گفتگوی جدید روی آن کلیک کنید.
گام پنجم: یک لیست آبشاری برای شما تعریف شده چنانچه امتیاز لازم را کسب کرده اید( هر 5 سال 125 امتیاز) از لیست گواهی نهایی استفاده کنید و چنانچه موفق به کسب امتیاز لازم نشده اید از گزینه گواهی کرونا استفاده کنید
گام ششم: ثبت را بزنید درخواست شما برای مدیر سیستم ارسال می شود.

نکات قابل توجه :
1.    دقت کنید چنانچه شاغل در استان البرز هستید سامانه شما مرکز میزبان دانشگاه علوم پزشکی البرز ثبت شده باشد.
2.    درخواست شما بلافاصله توسط مدیر سیستم دانشگاه البرز بررسی و گواهی شما ثبت می شود و میتوانید بقیه مراحل را جهت تمدید پروانه مطب یا پروانه داروخانه خود از طریق نظام پزشکی انجام دهید.
3.    در انتهای سال 1400 باید میزان امتیاز لازم جهت تمدید پروانه فعالیت پزشکی خود را کسب کرده باشید.
4.    در سال 1399 برنامه حضوری بعلت اپیدمی کرونا برگزار نخواهد شد (وبینارهای آموزشی جزء برنامه حضوری محسوب می شوند).