پنج‌شنبه, 6 آذر 1399
     ۱۳۹۹/۰۸/۲۶
وبینار تغذیه نوزاد نارس با شیر مادر در مراقبت آغوشی
مهلت شرکت در آزمون تا 48 ساعت می باشد و مطالب ارائه شده و اسلایدها نیز بمدن 48 ساعت در قسمت برنامه های خاتمه یافته cmelearn.ir قابل دسترسی می باشد

وبینار تغذيه نوزاد نارس با شير مادر در مراقبت آغوشي مورخ 26 آبان ماه برای گروه پزشک عمومی، پرستاری و مامایی با 3 امتیاز باز اموزی برگزار شد سخنران های این برنامه جناب آقایان دکتر میلانی و دکتر بهروزی فوق تخصصین نوزادان و اعضای هیات علمی دانشگاه بودند که در خصوص فواید تغذیه زودرس نوزادان نارس با شیرمادر و مزيت هاي آن نکات مهم تغذیه با شیرمادر درنوزاد نارس نزدیک به ترم رئوس کمک به مادر در تغذیه نوزاد خود با شیرمادر و اهمیت شیردوشی در تغذیه نوزادان نارس اثر مراقبت آغوشی مادر و نوزاد بر تغذیه با شیرمادر و چگونگي تغذيه در حين مراقبت آغوشي چالش هاي تغذيه نوزاد نارس/ وضعيت مناسب نوزاد نارس در شيردهي صحبت کردند لازم به ذکر است از امروز بمدت 48 ساعت فرصت دارید در آزمون جهت کسب گواهی شرکت کنید و آزمون فقط از طریق نسب اپلیکیشن آموزش مداوم روی گوشی همراه اندروید امکان پذیر می باشد.