شنبه, 28 فروردين 1400
     ۱۴۰۰/۰۱/۰۵
بازدید معاون آموزشی دانشگاه از ۳ مركز آموزشی و درمانی در استان البرز
صبح امروز دکتر یزدانی معاون آموزشی دانشگاه با حضور در بیمارستان های امام علی(ع) ،شهید مدنی و کمالی از این مراکز آموزشی و درمانی بازدید کرد و ضمن تبریک نوروز و خداقوت به کادر درمان از نزدیک در جریان نحوه ی رسیدگی به بیماران و وضعیت موجود قرارگرفت .

دكتر شهروز يزداني معاون آموزشي دانشگاه در بازديدهاي سرزده نوروزي خود از مراكز امام علي(ع)، مدني و كمالي ضمن تبريك سال نو و اعياد شعبانيه به پزشكان، پرستاران و پرسنل اين مراكز از خدمات و زحمات كادر درمان در اين ايام تشكر و قدرداني كرد.
دكتر يزداني در حاشیه این بازدید افزود در تعطيلات نوروز خدمت رساني به بيماران در مراكز درماني به بهترين شكل ممكن در حال انجام است و اين در حالي است كه پرسنل و كادر درمان يك سال نفس گير را در مبارزه با كرونا و خدمت رساني به مردم شريف استان سپري كرده اند.
خوشبختانه استان البرز  در رسيدگي به بيماران كرونا كارنامه موفقي داشته است و اين مهم با برنامه ريزي دقيق ستادي و ايثار پرسنل درمان در محيط محقق شده است.
در ادامه بازديد از مراكز درماني دكتر يزداني وضعيت رسيدگي به بيماران اورژانسهاي اين ٣ مركز را بررسي كرد كه در پرسش و پاسخ با بيماران و همراهان رضايت اين عزيزان از عملكرد پرسنل درمان مشهود بود.
دكتر يزداني در ادامه از مسوولين بيمارستانها خواست كه در ادامه تعطيلات نوروز نيز با برنامه دقيق شخصا در مراكز حاضر باشند تا در كوتاه ترين زمان ممكن مشكلات بيماران را پيگيري و حل كنند.
نكته قابل توجه اين بازديدهاي سرزده حضور متخصصين و فوق تخصصهاي دانشگاه در مراكز در ايام تعطيلات بود كه اين حضور نقطه قوتي در خدمت رساني به بيماران اورژانسي غير كرونا مي باشد.
در پايان اين بازديدها دكتر يزداني ضمن قدرداني مجدد از زحمات كادر درمان دانشگاه و استان، از خداوند متعال توفيق و سلامتي مردم شريف استان و خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشكي البرز را در سال ١٤٠٠ مسالت نمود.

V6.0.5.0