چهارشنبه, 29 ارديبهشت 1400
پیام تبریك معاون آموزشی به مناسبت روز استاد

استاد فرهیخته و گرانقدر
با سلام و احترام
 امر تعلیم و تربیت هدیه و ارمغانی از جانب خداوند متعال و انبیای الهی است، آموزگار اصلی بشریت پروردگار جهانیان است و از این روست که شغل معلمی را جایگاهی است رفیع و معلمان مورد اکرام همگانند.
دانشگاه، جامعه دانشمندان و کانون تفکر و علم است؛ بی‌شک همت تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت نقش مهمی در دانایی، شکوفایی و تعالی جامعه و فراهم کردن شرایط لازم و بستر مناسب برای تکوین حیات طیبه انسانی دارد.
  ضمن گرامیداشت سالروز شهادت مرد علم و ادب، استاد مرتضی مطهری و هفته بزرگداشت مقام معلم و استاد که مقارن با  لیالی پرفیض قدر شده است، مقام اساتید شامخ این دانشگاه را که در عرصه های فرهنگی و علمی بالاخص جهاد در خط مقدم مبارزه با کرونا خوش درخشیدند، ارج نهاده و از خداوند متعال توفیقات روز افزون، سلامتی و سربلندی شما و خانواده محترم تان را مسئلت دارم.
به منظور بزرگداشت و تکریم اساتید فرزانه، در هفته آموزش دانشگاه که از تاریخ 25 لغایت 29 اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد، میزبان شما خواهیم بود.

دکتر شهروز یزدانی- معاون آموزشی دانشگته ع.پ البرز

اردیبهشت 1400