شنبه, 27 شهريور 1400
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۹
برگزاری مجازی مراسم اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه
برگزاری مراسم اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه به صورت مجازی

سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۴/۲۹ مراسم اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی البرز بصورت مجازی برگزار شد.

نهمین روز و اخرین روز از سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه با برگزاری کارگاه اشنایی با نرم افزار Adobe Premier توسط خانم دکتر کامرانی عضو محترم هیات علمی دانشگاه اغاز شد و با اجرای برنامه سه شنبه ها با هاردن توسط اقای دکتر کهن ادامه یافت که با استقبال خوب اعضای محترم هیات علمی دانشگاه های علوم پزشکی کشور همراه بود. بعد از ظهر امروز نیز مراسم اختتامیه سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه با سخنرانی آقاي دکتر یزدانی معاون محترم اموزشی دانشگاه، خانم دکتر دهقان معاون محترم دانشجویی فرهنگی دانشگاه،  آقاي دکتر اعرابی رئیس محترم دانشکده پزشکی و  آقاي دکتر کهن مدیر محترم مرکز مطالعات و توسعه اموزش پزشکی دانشگاه برگزار شد. در این مراسم دکتر یزدانی ضمن تشکر از کلیه دست اندرکاران برگزاری مدرسه تابستانی و اعضای هیات علمی شرکت کننده، انتظارات خود را در خصوص مدرسه تابستانی سال اینده بیان کردند. در ادامه مراسم دکتر کهن مدیر مرکز مطالعات دانشگاه گزارشی از تعداد برنامه های برگزار شده، تعداد مدرسین و شرکت کنندگان و روند برگزاری مدرسه ارائه نمودند. لازم به ذکر است سومین دوره مدرسه تابستانی اعضای هیات علمی دانشگاه از تاریخ 19 لغایت 29 تیرماه با هدف توان مندسازی اموزشی، پژوهشی، فرهنگی و مدیریتی اعضای هیات علمی و با حضور بیش از 400 نفر از اساتید دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور و بصورت کاملا مجازی برگزار گردید.

6.0.9.0
    V6.0.9.0