جمعه, 12 آذر 1400
     ۱۴۰۰/۰۸/۲۹
    /  3
آزمون های میان دوره ی پیش كارورزی و علوم پایه رشته های پزشكی و دندانپزشكی در دو نوبت صبح و عصر روز جمعه ۲۸ آبان ماه در پردیس دانشگاه علوم پزشكی البرز برگزار شد.
آزمون های میان دوره ی پیش کارورزی و علوم پایه رشته های پزشکی و دندانپزشکی در دو نوبت صبح و عصر روز جمعه ۲۸ آبان ماه در پردیس دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار شد.

دکتر یزدانی معاون آموزشی دانشگاه در خصوص برگزاری این آزمون گفت:آزمون میان دوره ی پیش کارورزی پزشکی و علوم پایه رشته دندانپزشکی در  نوبت صبح ساعت ۸/۳۰ روز جمعه ۲۸ آبان ماه با حضور دانشجویان برگزار شد و آزمون علوم پایه پزشکی عصر روز جمعه ۲۸ آبان ماه در ساعت ۱۴ بعد از ظهر برگزار خواهد شد.
وی در ادامه افزود با توجه به شرايط کرونا و امکانات دانشگاه این آزمون ها به صورت الکترونیک و با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی لازم در مرکز آزمون دانشگاه علوم پزشکی البرز برگزار می گردد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0