نشست هم اندیشی اعضای هیأت علمی بالینی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشكی البرز با حضور دكتر آخوندزاده
قائم مقام معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در حاشیه نشست هم اندیشی با اعضای هیأت علمی بالینی و پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی البرز در گفتگو با خبرنگار وب دا گفت :> وزارت بهداشت و معاونت تحقیقات و فناوری یک> نگاه ویژه و حمایتی در زمینه ی ترغیب و ترویج پژوهشگران در دانشگاه نوپای علوم پزشکی البرز> دارد . وی در ادامه از حمایت های مالی قابل توجه معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت> تا پایان سال> برای ایجاد بستر های مناسب و ارتقای طرح های عملیاتی پژوهشی و تولید علم> در دانشگاه علوم پزشکی البرز خبر داد.
دکتر آخوند زاده ضمن بیان توانمندی در مدیریت دانشگاه علوم پزشکی البرز ابراز امیدواری کرد با توجه به بودجه تخصیص یافته در سال آینده ، دانشگاه علوم پزشکی البرز> بتواند چرخ پژوهش و فناوری> را در> سطح قابل توجهی در کشور به حرکت درآورد.
وی در ادامه افزود: ایران در سالهای اخیر> توانسته است در رتبه بندی تعداد مقالات چاپ شده در دنیا رتبه> های بین 17 تا 20 را به خود اختصاص دهد .
دکتر آخوند زاده تصریح کرد : روند رو به رشد مقالات علمی> از نظر کمی بسیار قابل توجه> است ولی از نظر کیفی، مقالات در رتبه بندی جهانی مستلزم تلاش بیشتری است.
